Loučení s agility sezónou 2009

19.12.2009 08:54

Zase jedno parádní odpoledne!

Na poslední předsváteční trénink nám paní zima uštědřila nadílku čerstvého prašánku a pořádný mráz. Na cvičák se tak sjela hrstka nejstatečnějších a nejotužilejších. Hvězdou dne se stala Slanečkovic Kačka, která dorazila s obrovskou termoskou horkého čaje a štrúdýlkem:)! Vzhledem k nepříznivým podmínkám pro běhání jsme to  komplet pojali lážo-plážo rekreačně ... Psíkům jsem naordinovala pouze tři krátké, jednoduché sekvence pro radost, páníčkům jednu delší pro zahřátí :O). Běhali všichni, tedy až na jednu malou, z fotek dobře patrnou vyjímku, s velkou chutí a nasazením! Mají všichni obrovskou pochvalu a pevně věřím, že se budeme potkávat, společně trénovat a jezdit po závodech i příští rok! Už se moooooc těším!!!

 

/napsala Evča/

 

Je krátce před Vánocemi, a tak jsme si to poslední předvánoční sobotní odpoledne spestřili tím, co je nám nejmilejší :o)

Nenechali jsme se zaskočit ani nemalým mrazejkem a vyrazili na cvičiště. No a abychom zcela nezmrzli, zahřívali jsme se poněkud přeslazeným čajem, ale hlavně povinným agilitním parkůrem pro páníčky, který nám pro zahřátí nachystala Evča. Všichni jsme statečně běhali a zkusili si tak agility ze psí stránky. Parkůry jsme doběhali téměř bez chyb, jen Roman měl hned na startu odmítačku, několik shozených latěk a vůbec na parkůru nedbal pokynů svého psovoda a běhal si kam chtěl! No snad Linkáči dotrénují a na příště budou bojovat o medajlové pozice :o)

Podtrženo sečteno jsme si sobotní mrazivé odpoledne náramně užili, pořádně jsme se nasmáli a odpočinuli si od předvánočního shonu! Díky tedy patří všem, co se zúčastnili a já doufám, že v podobném rozesmátém duchu se ponese celý rok 2010!!!

/napsala Kačka/

Videjko z našeho "lidského" agility - POD TEXTEM!

A vysmáté fotečky najdete ZDE!