MMČR BCCCZ

26.06.2011 18:51

V pátek 10.6. jsem se já s Alfíkem a Erlinci s borderáky vypravili na Mezinárodní mistrovství České republiky border kolií na Rozkoš do České Skalice :o) Bylo tam moc krásně a na tyhle závody budeme určitě dlouho vzpomínat!

V pátek odpoledne se běhala hra Power & Speed, kde byl parkur pomyslně rozdělen na 2 části - agility, ve kterém nebyl měřen čas a to z toho důvodu, abychom si mohli před "ostrými" závody pěkně potrénovat zastavované zónečky (čehož mnoho týmů z nepochopitelných důvodů nevyužilo a hnali se vpřed i za cenu odskočených zón). Od jedenácté překážky byl parkur už ve stylu jumpingu (bez zónovek) a tady se už zapla časomíra a bylo třeba se zbytečně nezdržovat. Já s Alfíkem jsem se po čistém běhu diskvalifikovala na poslední překážce :(, ale Evča s Coudíkem obsadili v kategorii A2/A3 krásné 2.místo :o)

V sobotu se pak závodilo hned 4x a to ve dvou závodních speciálech (agility a jumping), v mistrovském jumpingu a v agility družstev. I tady Coudík zabodoval a v prvním kole speciálního závodu ulovil 1. místo!!!

Neděle byla ve znamení speciálního závodu Tachyon trophy, jumpingu družstev a finálových mistrovských běhů agility. Tady obsadilo družstvo Erlink ve složení: Evča s Coudym a Ešem a Roman s Čikem krásné 2. místo v jumpingu družstev. A celé závody pak vyvrcholily finálovýmy běhy o tituly Mistrů republiky.

Tady se pěkně ukázali Roman s Čikem, kteří se po napínavém souboji stali 2. VÍCEMISTRY ČR BCCCZ a obsadili tedy 3. příčku!!!! Obrovská gratulace od nás všech!

Evča s Coudíkem pak v součtech ve velké konkurenci obsadili 12. místečko v kategorii A2/A3 a já s Alfíkem 9. místečko v kategorii A1!!! .o))

 

Výsledky ze závodů + výsledky z Jahodového poháru ZDE

FOTO: M.Beneš, J.Wasserbauer

/napsala Kačka/